Skrivtävling 2020

Måndagen den 25 november drar Skrivartävlingen 2020 igång. Det blir en besöksturné i år igen till så många högstadieskolor som möjligt, från Jämjö till Sölvesborg och så klart till litteraturens resurscentrum i Blekinge: Olofström. Alla ska få affischer och flyers! Men håll även ögonen öppna på bussen – buss-tv kommer ge dig mer information!

Vi börjar i ett klassrum i Karlskrona, hos läraren Jon Olsson vars elever fantastiskt nog kammade hem både första och tredje pris förra året. Han kommer att ge oss tips och råd hur man blir en vinnare.

Om du använder skolmail, försäkra dig om att du ger mottagaren möjlighet att öppna.

Alla genrer är tillåtna.

Skicka ditt bidrag till: skriv@regionblekinge senast 9 februari 2020.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.