Martin Schibbye x 3 på Berättarkraft

Onsdag 9 mars deltog journalisten Martin Schibbye när P1 spelade in Filosofiska rummet om yttrandefrihet på biblioteket i Bromölla. Samma kväll föreläste han inför en stor och entusiastisk publik i Karlshamn (i ett arrangemang mellan kommunen och Folkuniversitetet) om sin tid i etiopiskt fängelse och sitt nuvarande arbete med Blank Spot Project. Torsdag 10 mars föreläser han på Jämshögs folkhögskola. Martin Schibbye är en av dem som nästan förkroppsligar vårt tema Ord som fängslar.

IMG_5540 Lars Mogensen, Eva Ström, Ulf Petäjä och Martin Schibby inför publik i Bromölla bibliotek.

IMG_5543 IMG_5545 Pernilla Ekvall Liljeqvist, kultursamordnare i Karlshamn.

IMG_5547

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.